Bé Veen

Hallo iedereen,
Even voorstellen voor zover dat nog nodig is. Velen van jullie kennen mij wel en moet ik eigenlijk kennen, alhoewel, wanneer ken je iemand echt.
Zelf betrap ik me er op dat er wel eens iemand heel joviaal tegen mij doet en ik dan moet graven en graven en dan maar hopen er tijdens het gesprek
achter te komen met wie ik van doen heb. Maar dat overkomt u vast ook wel eens en daarom dus dit voorstelrondje.
Mijn naam: Bé Veen, 69 jaar geleden in Groningen ter wereld gekomen, al van een respectabele leeftijd dus, maar nog jong van geest en fysiek in orde, dus nog lang niet afgeschreven en sinds 1989 ingezetene van onze mooie gemeente Staphorst.
Getrouwd met een schat van een vrouw, vader van vijf kinderen en trotse opa van tien.
Sinds 1991 tot 1 januari 2021 eigenaar geweest van Drukkerij De Reest en daarnaast was ik jarenlang actief als voorzitter van de ondernemersvereniging Staphorst en de voetbalvereniging Staphorst.
Momenteel nog steeds voorzitter van de Stichting Staphorst, trotse voorzitter van de AMBC en lid van de ledenraad Amateurvoetbal KNVB.
Een zogenaamde zelfmade man.
Als 14 jarige begonnen als leerling handzetter bij een drukkerij in Groningen en na het afronden van LTS, MTS en het behalen van het Patroonsdiploma Grafische Industrie gestart met de drukkerij in Staphorst.
Waarom me nu me verkiesbaar stellen voor een plekje in de Gemeenteraad?
Dat antwoord is eigenlijk heel eenvoudig.
Dankzij u allen heb ik in Staphorst een bedrijfje op kunnen bouwen, jarenlang een goede boterham kunnen verdienen en gewoon lekker kunnen leven en wat is er dan mooier om nu ik de tijd er voor heb iets voor u terug te kunnen doen door er met mijn jarenlang opgedane kennis en kunde gewoon voor
u te zijn samen met mijn fractiegenoten van Gemeentebelangen Staphorst.
Overtuigd?
Stem dan Gemeentebelangen Staphorst, Bé.