Alfred Stegeman

Hallo, ik ben Alfred Stegeman en ik wil me graag even voorstellen.
Ik ben 56 jaar, getrouwd en heb twee dochters. Al mijn hele leven woon ik in IJhorst waar ik samen met mijn vrouw onze dochters in alle rust heb zien opgroeien, en uitvliegen.
Ik ben werkzaam voor een bedrijf dat chemische producten ontwikkeld, produceert en verkoopt. Wij verkopen onze producten over de gehele wereld.
De politiek in Staphorst is een fantastische uitdaging omdat er zoveel gebeurt binnen onze gemeente. Staphorst wil nog graag heel veel grote zaken oppakken, maar als kleine gemeente zal het altijd een uitdaging blijven om dit met beperkte middelen te realiseren.
Na drie perioden in de raad van Staphorst ben ik blij dat ik ook nu weer als lijsttrekker op de lijst van Gemeentebelangen Staphorst mag staan. De vorige perioden heb ik met heel veel plezier aan de politiek van Staphorst deelgenomen, en ook voor de komende jaren zie ik een behoorlijke uitdaging.
Er komt nog veel op de gemeentelijke politiek af.
Zoals gezegd ben ik blij om lijsttrekker te zijn van deze prachtige lijst met mensen, zeker ook omdat er een grote verscheidenheid aan mensen op de lijst staan.
Ik ben er van overtuigd dat wij door de grote diversiteit een prima team zullen realiseren, zodat wij de stem van de inwoners van Staphorst zo goed mogelijk mee kunnen laten wegen in de besluitvorming.
Ik hoop dat uw stem op onze lijst zal zijn.